Nevus faggyúmirigyek - képek

Nevus faggyúmirigyek - képek

copyright:
dartmouth.edu

Nevus faggyúmirigyek - körülírt elváltozás "hamartomatous" alkotja a faggyúmirigyek, epidermális Nevi Nevi szebacát, szemölcsök szorosan kapcsolódó, és sok szerző úgy vélik, ezek az alternatívák.

Nevus faggyúmirigyek - okoz

Familiáris esetet is jelentettek. Pluripotentiael mutációk sejtek embriogenezis során keletkeznek, a különböző vonalak differenciálódás szereplő organoid nevus.

Nevus faggyúmirigyek úgy tűnik, hogy válaszoljon hormonális hatások, az elváltozás lehet emelni a születés, legyen lapos gyermekkorban, és legyen jó újra serdülőkorban.

Nevus faggyúmirigy lehet felelős a hajlam, hogy dolgozzon basalsejtes carcinoma és egyéb tumorok e elváltozás.

Nevus faggyúmirigyek a három különböző szakaszában klinikailag az alábbiak szerint:

Nevus faggyúmirigyek - Kezelés

malignus betegségek kockázatát nehéz meghatározni pontosan, és rosszindulatú változás bármely életkorban előfordulhat. Mivel ezt a veszélyt, azt javasoljuk, a teljes sebészi kimetszés, lehetőleg a serdülőkor előtt, mert a megvastagodott elváltozás növelheti a malignus betegségek kockázatát az életkor előrehaladtával.
Teljes vastagságú bőr kimetszése rendszerint szükséges, és az időben történő megsemmisítését nem ajánlott, mert elfedheti a rosszindulatú változások a felszíni elsődleges újjáépítési általában lehetséges.