Perifériás xerotica Balance - képek

Perifériás xerotica Balance - képek

copyright:
wikimedia.org

 

Perifériás xerotica Balance - nem gyakori betegség oka ismeretlen, hogy vezet a fehér foltok a bőrön, ami okozhat hegesedés, és a nemi szervek környékén.

Perifériás xerotica Balance - okoz

A nők gyakrabban érintettek, mint a férfiak, elsősorban ott, és a menopauza után, hanem a fiatal nők, vagy lányok is kialakulhat ez a betegség. Balani xerotica Perifériás (zuzmó sclera) , a leggyakrabban fordul elő a szeméremtest és a végbélnyílás növeli az elefántcsont-fehér, ami lehet sima és fényes. A megjelenése a betegség nem lehetnek a viszketés és más tüneteket.

A férfiak, a betegség formájában fehéres megvastagodása a fityma, ami nem könnyű behúzva (fitymaszűkület). Ellentétben a nőkkel, nincs anális szó. A férfiaknál, ez a nemi szervek bevonásával hagyományosan ismert balanitis xerotica obliterans (BXO).

Nem nemi bőrt, a betegség megnyilvánulhat a foltok fehér porcelán, a dugók kis lyuk látható belül tüszők vagy verejtékmirigyeket a felületen. Ritkítás is előfordulhat.

A klinikai kép tartalmazza:
-Viszketés, égő érzés, dysuria
Makk pénisz, hypaesthesia
Fájdalmas erekció, csökkent szexuális működésre
Erő-csökkentése húgyhólyag és a jet méret
Debacluri-vagy anélkül urethritis.

Tünetei későn perifériás xerotica balanitei a következők:
Fitymaszűkület-tud-a decalota makk
Parafimózis-tud-a recalota makk.
Fejlesztési laphámrák az egyének multifokális szemfehérje és atrophiás zuzmó a pénisz és a fertőzés hepatitis C számoltak be.

Perifériás xerotica Balance - Kezelés

Nincs specifikus kezelés vezet az összes beteg. Mód intramuscularis penicillin bizonyult hasznosnak, jobb érzékenység, viszketés és gyulladásos elváltozások a három hét alatt. Terápia a betegek sokkal agresszívebb körülhatárolt. Az alábbi sémák mutattak ellátás különböző mértékben: intrelezionali és lokális szteroidokat, takrolimusz, tesztoszteron aktuális etretinat és a szén-dioxid-lézer.

Sebészi terápia.
Terápiás előnyei körülmetélés körülmetéletlen betegek. A sebészeti beavatkozás a húgyúti elzáródást. Az a gyakorlat, orális nyálkahártya uretroplastia.