Pilonidal betegség - képek

Pilonidal betegség - képek

copyright:
wikimedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Pilonidal betegség - ciszta alakul mentén farkcsont, ahol hasít közelében a fenék. Ezek a ciszták általában tartalmazza a haj és a bőr törmeléket. A kifejezés pilonidal származik, latin szavak pilus (haj) és Nidus (fészek). Az emberek egy pilonidal ciszta lehet tünetmentes, míg másoknál a fertőzés a ciszta járó fájdalom és gyulladás. Kezelés és kezelése pilonidal ciszta számos tényezőtől függ, többek között a jelenlétét és mértékét, a betegség tünetei. Pilonidal ciszta kiújulás gyakori.

Pilonidal betegség - okoz

Bár sok elmélet, a legtöbb kutató úgy gondolja, hogy pilonidal ciszták által okozott elterjedtsége a szőr a bőrbe. Erre válaszolva a haj bíbor, rájött gyulladásos reakció helyi körül a ciszta, ami a veszteséget. A megengedettnél nagyobb nyomás vagy ismétlődő trauma, hogy a területet sacrococcigian hajlamosít bizonyos embereknek, hogy fejlesszék ciszták vagy irritálja őket már meglévőket.

Ha a ciszta pilonidal megfertőződik, a következő panaszok és tünetek alakulhatnak ki:

Pilonidal betegség - Kezelés

A fertőzött pilonidal ciszta tályog, hogy a szükséges metszést és vízelvezetési a hasznosítás. Ez az eljárás általában elvégezni egy orvosi rendelőben vagy a sürgősségi osztályon. Miután érzéstelenítés a területet az injekció helyi érzéstelenítő, egy bemetszést ejtenek egy szikével a fertőzött területen. Az orvos ezután lefolyó genny, és távolítsa el szőr és egyéb törmeléket a sebből. Ezután a seb bekötözött a géz és hagyjuk, hogy gyógyítani. Az antibiotikumok általában nem szükséges, kivéve, ha az orvos úgy gondolja, van egy terebélyes bőrfertőzés (cellulitis). Gyógyszerek gyakran felírt fájdalom.