Seborrheás dermatitis - képek

Seborrheás dermatitis - képek

copyright:
wikimedia.org

Seborrheás dermatitis - képek

copyright:
wikimedia.org

Seborrheás dermatitis - egy gyakori bőrbetegség, hogy főleg a fejbőrön, ami hámló kéreg, viszkető, vörös bőr és a korpásodás bőség. Seborrheás dermatitis is befolyásolhatják, az arc, a mellkas felső részén, a háton és más testtájakon is.

Seborrheás dermatitis nem ártalmas, de lehet kényelmetlen és csúnya. Seborrheás dermatitis lehet kezelni, és elismerte, jelek és tünetek és kombinációja segítségével az öngondoskodás (vény nélkül), és nem kábítószer.

Seborrheás dermatitis - okoz

Bár a pontos oka seborrheás dermatitis nem ismert, számos tényező járul hozzá annak előfordulása:

Közös jelei és tünetei seborrheás dermatitis a következők:

Seborrheás dermatitis - Kezelés

Nincs kezelés kezelésére seborrheás dermatitisz garantaeze örökre, de a kezelések ellenőrizni a panaszok és tünetek. A kezelés függ a bőrtípustól, a súlyossága az Ön állapotát és helyét, hogy jelenik meg a szervezetben.

Samponok gyógyszerekkel kell az kezelésének első lépése seborrheás dermatitisz a fejbőrt. Válassza ki a sampont, amely tartalmazza az alábbi összetevőket:

Próbálja ki a sampont, amíg napi tünetek enyhülnek, majd elkezd mosni kétszer vagy háromszor egy héten. Ha az egyik fajta sampon egy ideig elvesztése után annak hatékonyságát, próbáld felváltva kétféle korpásodás elleni samponokban. Hagyja a fejbőr három-öt percig - ez lehetővé teszi az orvosi összetevők dolgozni.

Seborrheás dermatitis az arcon és a test
Kezelések nonscalp: hogy csökkenti a gyulladást és felhalmozódása a bőr skálázás segítségével krém (recept nélkül kapható), gombaellenes vagy anti-viszket, valamint más öngondoskodás intézkedéseket, amelyek segíthetnek a tünetek kezelésére.

Ha ezek az intézkedések nem segítenek, orvosa helyi kortikoszteroidok, gombaellenes gyógyszerek vagy a kettő kombinációjával foltok a kezelés. A közös képzés a kezelés magában foglalja a napi rendet a ketokonazol (Nizoral) és desonide (Desowen) a bőrre. Szóbeli vényköteles gyógyszerek, mint a terbinafin (Lamisil), lehet egy lehetőség, ha seborrheás dermatitisz érinti nagy része a test