Seborrheás keratosis - képek

Seborrheás keratosis - merült növedékek a bőrön. Seborrheás azt jelenti, zsíros és keratosis azt jelenti, megvastagodott a bőr. Lehet, hogy csak egy tucat vagy csoportok. Ezek általában egy világosbarna, majd válnak sötétbarna vagy majdnem fekete színű. Ezek lehetnek ovális foltok, vagy hosszú formában.

Seborrheás keratosis - okoz

A pontos oka nem ismert seborrheás keratózis. Úgy látszik, hogy futni egyes családokban, hogy a genetika is szerepet játszhat.

Seborrheás keratosisok általában úgy néz ki, mint egy csepp viaszt vagy szemölcs-szerű növekedési. Ez általában akkor fordul elő a fej, a nyak vagy törzs.

Tudod fejleszteni egy, vagy csoport növekedése fokozza. Bár nem fájdalmas, seborrheás keratosis lehet kellemetlen, attól függően, méretét és elhelyezkedését. Legyen óvatos, ne dörzsölje őket. Ez ahhoz vezethet, hogy gyulladás, vérzés és fertőzés.

Seborrheás keratosis - Kezelés

Orvosi kezelés sikere azt mutatja, használatával triklórecetsav, ammónium-laktát vagy más vegyi anyagok hámlasztás elváltozások. Teraapia műtét krioterápia, folyékony nitrogén vagy szén-dioxidot, és ciuretajul electrodesicarea biopszia tangenciális, Dermabrázió és lézer.