Szájüregi rák - képek

Szájüregi rák - képek

copyright:
wikimedia.org

 

Szájüregi rák - ismert szájüregi rák a rák kezdődő bármely részén a szájüregben vagy oropharynx. A nyelőcső rák, szájüregi rákok kezdődik a sejtek, lapos vagy pikkelyes sejtek, amelyek lefedik a szájüregben és a nyelv és az ajkak.

Szájüregi rák - okoz

Szájüregi rák nehéz kimutatni, jobb, hogy konzultáljon orvosával, ha Önnél a következő tünetek jelentkezhetnek: nehéz rágás, rossz lehelet, csomó torok-, torok-vagy szájfekélyek, hogy nem fogja meggyógyítani a nő ellenkezőleg, Hang megvastagodása az arcát.


Bár senki sem tudja a pontos oka a száj rákos, van egy dolog, hogy a tudósok mindenütt úgy tűnik, hogy egyetértenek - közötti kapcsolat dohány és a száj rákos. Elkerülése dohánytermékek, csökkenti a tüdőrák kockázatát, hanem csökkenti a kialakulásának kockázatát száj rákos.

Szájüregi rák - Kezelés

A kezelés a szájüregi rák függ a daganat méretétől és szakaszában rák fejlődését. A kezelés a rák a száj típusától függő, helyét és a rák színpadon és a beteg kora és általános egészségi állapotának. Közös kezelések a szájüregi rák bármilyen kombinációjából a következő: kemoterápia, sugárkezelés és sebészeti eltávolítása a szájüregi rák.