Zuzmó sclerosus - képek

Zuzmó sclerosus - képek

copyright:
wikimedia.org

Zuzmó sclerosus - egy fájdalmas állapot, ami befolyásolja a bőr általában a hímvessző és a szeméremtest vagy a végbélnyílás.

Zuzmó sclerosus - okoz

Az orvosok nem ismerik a pontos okát zuzmó sclerosus. Egyes orvosok úgy vélik, hogy a túl aktív immunrendszer és a hormonális problémák is szerepet játszhat. Azt is hitte, hogy az emberek öröklik a valószínűsége annak, a betegség. Néha, zuzmó sclera jelenik meg a bőrön, hogy nem sérült vagy forradásos néhány más korábbi sérülések.

Zuzmó bőrszövet nem fertőző (nem vette az egyik személy egy másik személy).

Eleje óta a betegség, fehér foltok jelennek meg a bőrön. A foltok általában fényes és sima. Később a foltok nőnek nagyobb foltokban. Foltok a bőr vékonyabb és shrivels. Ha a betegség enyhe esetben nem lehet semmilyen tünetet.

Egyéb tünetek:

Zuzmó sclerosus - Kezelés

Ha van patch (foltok) a karok és a felsőtest, általában nem kezelésre van szükség, hogy el fog tűnni időben.

Zuzmó sclera nemi bőrt kezelni kell. Akkor is, ha nem fájdalmas. Ez problémát okozhat vizelési vagy közösülés közben. Van is egy nagyon kicsi az esélye a bőrrák fejlődés.

Műtét általában egy jó lehetőség a férfiak. A körülmetélés (eltávolítja a fityma a pénisz) a leggyakrabban használt bánásmódot a férfiak és zuzmók sclerosus. A betegség általában nem jön vissza. Műtét általában nem jó megoldás a nők számára. Amikor a zuzmó sclerosus foltok eltávolítása a nemi szervek a nők és a lányok általában jött vissza vissza. A kezelés tartalmazza továbbá a nagyon erős kortizon krém vagy kenőcs a bőrt.