Bárányhimlő - képek

Bárányhimlő - képek

copyright:
wikimedia.org

Bárányhimlő - képek

copyright:
wikimedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Bárányhimlő - erősen fertőző betegség, amit a varicella-zostrian. A betegség miatt jelenléte egy kiütések és hólyagok a felszínen a test elsősorban a test és a fej. Bárányhimlő könnyen terjed a levegőt tüsszögés és köhögés a fertőzött személyek és közvetlen kapcsolat váladék a bőrkiütés.

Bárányhimlő - okoz

A fő tünetek a bárányhimlő a következők:

Bárányhimlő általában megy keresztül három szakaszból áll:

  1. Megjelenés duzzanat / piros vagy rózsaszín papulák, amelyek kiterjesztik a különböző testrészek több napon keresztül.
  2. Ezek a hólyagok vannak töltve folyadékkal először, de azután, hogy termőképes, hogy elmenjen a csatorna.
  3. Hólyagok, amely megszegi méretezés vezető lassabb a gyógyulás, többnapos, azzal a lehetőséggel, állandó hegesedés.

Hólyagok is valószínű néhány napig. Ez vezet a lehetőségét, hogy mind a három fázis egyszerre. A fertőzött személy továbbítja a vírust előtt 48 órával az első kiütések, és továbbra is fertőző mindaddig, amíg a teste lesz hegesedés.

A betegség a gyermekek, akik az egészséges (nem szenved más betegségek időben) általában egyszerű. Súlyosabb formája a betegség, kiütés is elterjedt az egész szervezetben, és formában a torok, szem-és nyálkahártya a húgycső, végbél és a hüvely.

Az egyik közös szövődmények bárányhimlő bakteriális fertőzés adatait a bőrt. Minden bárányhimlő okozhat tüdőgyulladást, és csak ritkán agyvelőgyulladás.

Bárányhimlő és övsömör
Aki volt bárányhimlős is nevezett betegség övsömör . Amikor egy személy bárányhimlő, néhány varicella-zoster vírus marad idegsejtek. Aztán néhány év után, a vírus újra és újra felszínre kerülnek, mint az övsömör.

Van most egy vakcina zsindely javasolt az emberek több mint 60 éve, ez a vakcina láthatóan csökkenti a zsindely.

Bárányhimlő diagnózis

A diagnózis általában történik vizsgálja a kiütések. Kétség esetén fel lehet használni a laboratóriumi vizsgálatok a vér vagy a kultúra folyadékot a hólyagok.

Bárányhimlő - Kezelés

Általában az egészséges gyerekek nem igényel orvosi kezelést. Orvosa antihisztaminok, hogy enyhíti a viszketést és csökkenti.

De néhány ember, akik fokozott a szövődmények miatt varicella, akkor lehet az előírt gyógyszereket, hogy lerövidítik a fertőzés, és hogy távolítsa el a szövődmények kockázata.