Bélelzáródás - képek

Bélelzáródás - képek

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

Bélelzáródás - A elzáródása a vékonybél vagy a vastagbél megakadályozza az élelmiszer-és folyadék át.

Bélelzáródás - okoz, tünetei

Okok

Bél akadályozza fordulhat elő, ha a CAN mechanikai akadályt - Amikor egy hernia vagy bélrendszeri daganatok okoz elzáródást. Vagy akadályozzák a bél (bél akadályozza) következnek be, az a tény, amely nem a belek működését. Ez a fajta bél paralitikus ileus hívják akadályozza (ál-takarja).

Közös okai mechanikus vékonybél akadályozza a következő:

Közös okoz mechanikai akadályozzák a vastagbél mechanikus:

Okok Ez annak a ténynek köszönhető állhat elő, nem működnek a belekben (paralitikus corecIleus)
paralitikus ileus be, bél nem működik megfelelően miatt izom-vagy idegi problémák. Székletürítés jóval csökkent vagy hiányzik, ami megnehezíti az élelmiszer-és folyadék áramlását az emésztőrendszer segítségével zökkenőmentesen.

Paralitikus ileus befolyásolhatja bármely része a belek. Május okok a következők:

Jelek és tünetek

Jelek és tünetek bél akadályozza (bél takarja) a következők:


Diagnózis

Használt vizsgálatok diagnosztizálni bél és akadályozzák eljárások a következők:

Bélelzáródás - Kezelés

A kezelés attól függ, hogy az okok a bél akadályozzák az okozott. A kezelés a bél akadályozza (bél akadályozza) kórházi kezelést igénylő.

A kezelés mechanikus részben akadályozzák
ha akadályozzák a mechanikai és a folyékony élelmiszerek egyesek át Ha az orvos javasolja egy speciális étrend alacsony rost, mely könnyebb. Nem, ha a javítás nem akadályozza magát, akkor lehet, sebészet enyhítésére akadályozza.

A kezelés teljes mechanikai akadályt
akadályozzák teljes Vagyis semmi sem halad át a beleken, sebészi eltávolítása blocaulj általában szükséges. Műtét általában magában foglalja eltávolítása akadályozott része elhalt, és hogy a bél.

A kezelés a bél akadályozza (bél akadályozzák) a paralitikus ileus
Ha az orvos határozza meg a jelek és tünetek okozott a paralitikus ileus által, akkor a beteg állapotának nyomon követése egy-két napra a kórházban. Paralitikus ileus egy átmeneti állapot gyakran arról, hogy megy. Ha nem működik paralitikus ileus javítása néhány napon belül, az orvos gyógyszerek okozó izom PRESCRIBE Segíthet az élelmiszer-és folyadékok át a beleket.