Hepatitis A - képek

Hepatitis A - képek

copyright:
s3.images.com

Hepatitis A - képek

copyright:
wikimedia.org

Hepatitis A - képek

copyright:
blogs.webmd.com

Hepatitis A - képek

copyright:
wellcome.ac.uk

Hepatitis A - Év gyulladása (irritáció és duzzanat), a máj által okozott hepatitis A.

Hepatitis A - okoz, tünetei

Okok

Hepatitis A különösen szék és a vér a fertőzött személy kb 15-45 évvel a tünetek megjelenése előtt nap, és az első héten a betegség.

You Can Hepatitis A, ha:

Kockázati tényezők a következők:

Jelek és tünetek

A tünetek általában 2-6 hét után kitett Hepatitis A. Ezek általában enyhék, de akár több hónapig, különösen a felnőttek.

A tünetek közé tartozik:


Diagnózis

Vajon az orvos elvégzi a fizikális vizsgálatot, hogy felfedezzék, hogy már a máj kibővített évben.

Hepatitis szerológiai vizsgálatok azt mutatják, május:

Hepatitis A - Kezelés

Nincs specifikus kezelés a hepatitis A., pihenés javasolt az akut fázisában a betegség tünetei esetén súlyos. Az emberek akut hepatitis kell kerülni az alkohol és a mérgező olyan anyagot, amely a máj, beleértve a paracetamol (paracetamol).

zsíros ételek hatására CAN hányás, váladék a máj miatt van szükség megemészteni zsírok. Zsíros Élelmiszerek Thos kell kerülni során az akut fázis BE.

Megelőzés

A legjobb módja, hogy megakadályozzák a hepatitis A vakcinát. A vakcina áll rendelkezésre, mivel a 1990-es évek volt és egészségügyi szakemberek ajánlása megy Travelers Afrikában, Ázsiában, Közép-és Dél-Amerikában, illetve Kelet-Európában. Az emberek az allergiás bizonyos feltételek és a terhes nők jobb elkerülni a vakcina.

A Thos akik nem oltott, a legjobb megelőzési módja az fertőzés Hepatitis A jó és elkerülve a szennyezett élelmiszer-higiénia és a víz, különösen akkor, ha Utazás országokban, ahol a hepatitis A gyakori.

Figyelembe immunglobulin (a fehérje ellen küzdő fertőzés), akkor segít megelőzni a hepatitis A betegség a járvány során évente.