Botox Ránctalanító - képek

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Botox Ránctalanító - Botulinum toxin egy neurotoxin fehérje, egy bakteriális exotoxin származású, aki cselekszik neuronok gátló idegi impulzusok továbbítják az agy izmokat. A toxint Clostridium botulinum, ami a múltban volt, különösen veszélyes által ételmérgezés. A jelenleg használt nagy hígításban során az orvostudomány, mint egy izomlazító gyógyszer.


Botox Ránctalanító - eljárás

Injektálunk egy adott területen, mint például a homlok fia, függőleges ráncok a szemöldökök között, ráncok sarkán a szem, így reverzibilisen gátolja az idegi impulzusok az idegek arc izmait a véleménynyilvánítás vonalak. Az izmok nem lehet szerződést, és ezért hajlamosak a kikapcsolódásra. Amikor az izmok ellazulnak, a felső bőrréteg marad sima és ránctalan, míg a kezeletlen arc izmait is szerződhet rendesen, így a személy nem érinti arckifejezés.
- A kezelés csak átmeneti, mert a toxin lassan metabolizálódik a szervezetben 3-6 hónap, ezeket kezelést kell folytatni.

Botox Ránctalanító - gyógyulás

Az első 3-7 nap alatt a kezelés hatását minket látható. A hatás időtartama általában körülbelül négy hónap, de gyakran ismételt kezelés közötti időszakot injekciók általában kiterjeszteni a hat hónapig vagy tovább.