Hajátültetési - képek

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Hajátültetési - komoly kozmetikai problémát mind a nők, de különösen a férfiak, mivel ez miatt több oka lehet, mint például az öregedés, a genetika, a hormonális változások. Hajátültetés olyan technika, amelyben egy beteg átültetett haj természetes csoportokban 1-től 4 szőrszálakat, az úgynevezett follikuláris egység. Ezek a follikuláris egységeket is tartalmaznak faggyúmirigyek (olaj), az idegek, az izmok a kis-és alkalmi finom vellus.


Hajátültetési - eljárás

- Hajátültetés történik helyi érzéstelenítéssel kombinált intravénás vagy általános érzéstelenítés használata szárnyak forog. A műtét során a sebész fogja learatni a haj graftok root donor zonle található nyakszirti vagy időbeli. A betakarítás után ezek szőlőoltványok kivonjuk tüszők, minden tüsző mikroszkóppal előkészítés után azt újra beültessék a kis bemetszést a kopaszodó területen. Attól függően, hogy a mérete és összetettsége miatt a műtét is szükséges lehet inko másik műtét.

Hajátültetési - gyógyulás

Kórházi lehet akár 24 órán át, rendszerint varratszedés 10 nappal a műtét után. Beteg az első 3 hét, ne nehéz feladat.

Ne feledje, hogy az összes átültetett hajszálak csökkenni fog és 6 héttel a műtét után, de a gyökér marad, és így növelni fogja lőni minket.