Herék implantátumok - képek

Herék implantátumok - képek

copyright:
wikipedia.org

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Herék implantátumok - egy lehetőség férfiak hererák, vagy egészségügyi problémák igénylő extrakciós herék. Szintén a férfiak, nagyon kicsi a herék és a tört here implantátum lehetőség vizbila.

- Újjáépítési után orchidectomy
- Újjáépítési trauma után
- Korrekciós aszimmetria
- Veleszületett

Herék implantátumok - eljárás

- A művelet alatt végezzük általános érzéstelenítés vagy egy érzéstelenítő a gerincvelőben (ebben az esetben a beteg ébren van, de nem tud érez semmit deréktól lefelé).

Here általában keresztül távolítják el a metszést a herezacskó (hasonló a sérv műtét). Lehet, hogy biopszia és egészséges here, Ahol erre szükség van, akkor beszélni a beteggel, mielőtt procedură.In helyet here eltávolított herék implantátum behelyezhető.

Sima herék implantátumok kapható két, ​​amely egyaránt alkalmas a szövetekben.

szilikon gél - implantátumok fel vannak szerelve egy eltávolítható teflon rövid darab irányításához a tűt, és ezzel megakadályozzák a megszúrása implantátum.

- Nagyon polimerizált - herék implantátumok megerősített fedél, amely lehetővé teszi az implantátum egy varrattal keresztül a fedelet.

Herék implantátumok - gyógyulás

A legtöbb beteg fogja tapasztalni helyi kényelmetlenséget 24-48 órával a műtét után. Fogja felírni fájdalomcsillapító gyógyszert, ha szükséges. Kötszerek fog ülni a herezacskó egy pár napig. Talán úgy fogja érezni, inkább fáradt az első napokban, a herezacskó lesz duzzadt, több sensibilla touch. Nem kell módosítani semmilyen módon vizelés.