San bővítése (emlő implantátumok) - képek

San bővítése (emlő implantátumok) - képek

copyright:
Wikipedia.org

San bővítése (emlő implantátumok) - képek

copyright:
Wikipedia.org

San bővítése (emlő implantátumok) - egy protézis megváltoztatására használt a méretét és alakját a mell. Mellnagyobbítás egy orvosi döntést ő tartozik toatalitate beteg.

Mellimplantátumok használják főleg:

primer rekonstrukció (helyett mellszövet, hogy el lett távolítva miatt rákot vagy trauma, vagy nem, hogy dolgozzon ki megfelelő miatt komoly rendellenességek, mint a gumós alakváltozás a mell)

revision-rekonstrukciós (helyreállító sebészeti beavatkozás kijavítani vagy javítása eredményeként a mell rekonstrukciós műtét eredeti)

elsődleges megnagyobbítása (növelése mell mérete kozmetikai okokból)

revision-megnagyobbítása (sebészeti beavatkozás kijavítani vagy javítása eredményeként mellnagyobbítás műtét)

Mellimplantátumok jönnek a különböző típusú és formájú, különböző bevonatokkal és tartalmát. Sebész kiválasztani a legjobb megoldás annak érdekében, hogy az eredménye, hogy akarod beteg.

San bővítése (emlő implantátumok) - eljárás

- Hogy ki mellimplantátumok tud három hagyományos bemetszést: inframammary metszés alatt a mell, a mellbimbó seb vagy metszés Periareolar transaxilara alatt karját. E bemetszések lehetővé teszik az implantátumot kell elhelyezni subglandular submuscular alá az izom közötti vagy izmok és emlőmirigyben.
Attól függően, hogy a mérete és alakja mell anatómiai paraméterek válasszon a 2 módszer.

San bővítése (emlő implantátumok) - gyógyulás

Attól függően, hogy az aktivitás szintjét, általában a betegek képesek újra normális tevékenységüket körülbelül egy hétig. A nők, akik implantátum alatt elhelyezett az izom általában egy hosszabb felépülési időt és fájdalmat könnyebb, mert az izom vágjuk műtét közben. A testmozgás és intenzív fizikai aktivitás, és gyakran kell kerülni akár hat hétig.