Tissue duzzanat - képek

Tissue duzzanat - használták az első alkalommal a mell újjáépítés után mastectomia. Ma felhasználása nőtt, beleértve a javítást a bőr megsérült trauma, tumor kimetszése vagy születési rendellenességeket okoz. Néha használják esztétikai célokra, mint a emlő implantátumok.

Tissue duzzanat - eljárás

Szövet terjeszkedés működik, azáltal, hogy ösztönzi a növekedést az új bőr szomszédos héjhibák. Kihasználja azt a természetes képességét a bőr nyúlik ugyanúgy, mint amikor egy nő növekszik hasa terhesség alatt.

 

Ezt úgy lehet elérni beültetése egy szövet expander, amely egy léggömb eszköz alá a bőr egészséges. Ez fokozatosan felfújt sóoldatot folyadékkal injekcióhoz alatt több héten keresztül. Az első, a jelek azt mutatják, a bőr elvékonyodása, míg subdiacent bőrszövet réteg elvékonyodik kellő nyomás felfújt léggömb. A szervezet fejleszti heg reakció bárhol léggömb, hozzáadja a szempontból "túl teli". , Amikor a bőr bővült a kívánt mértékben, a ballont eltávolítjuk együtt torz szövetekkel. Ráhelyezik és varrt bőr, amely a hiba.

Tissue duzzanat - gyógyulás

A műtét után az implantátum a bővítő, a legtöbb beteg újra napi tevékenységeik 2-3 napon belül. Mivel a bővítő fokozatosan megtelt, sok beteg intamoina változtatni a súlyokat rendszeres programot, amíg mentesítést.