Vegyi peeling - képek

Vegyi peeling - egy nagyon hatékony módja annak, hogy szép bőr, a fiatal és irigylésre méltó. Ennek oka az a híre ennek a módszernek az, hogy biztosítja a férfiak és nők, egy nagyon hatékony módja annak, hogy a bőr sima.

Vegyi peeling - eljárás

- Chemical héj egy egyszerű eljárás, amely magában foglalja a kezelése bőrt egy enyhe adag sav. Ez úgy érhető el fokozatosan, a külső felülete a héj és a külső réteg bőr meghalni, felemelésével friss új réteget.

Savak általában: - citromsav, glikolsav, tejsav, almasav, borkősav.

Miután megfelelően tanulmányozza a bőr típusától és érzékenység, bőrgyógyász dönt típusú peeling és a koncentrációt. Vegyi ügynök kiválasztása attól is függ, milyen mértékben és a bőr károsodását.

Ese bőrt tisztítani szappannal és vízzel, hogy eltávolítsa a felesleges olajat. Peeling szert visszük könnyen kár vagy az egész arcát. Alatt vagy röviddel a beavatkozás után a beteg esetleg égő vagy hő egy pár percig.

Vegyi peeling - gyógyulás

Az új bőr kezd képződhetnek az első héten. A bőr is nagyon piros az első, és miközben a visszatérés rózsaszín több hónapig. Teljes kikeményedés telik 3-6 hónap. Fontos, hogy elkerüljék a közvetlen vagy közvetett expozíciója a nap ebben az időszakban, különben lesz egy foltos bőr.