Gyomorrák - képek

Gyomorrák - képek

copyright:
glogster.com

Gyomorrák - képek

copyright:
medindia.net

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Gyomorrák - alakulhat ki bármely részén a gyomor raspandii az egész gyomor és egyéb szervek a közelben. Gyomorrák egyik gyakori és súlyos rák fejlődik sejtek bélés a mirigyek, hogy a belső fala a gyomor (nyálkahártya). Gyomorrák is ismert adenocarcinoma a gyomor.

Gyomorrák - okoz

Korai gyomorrák gyakran nincsenek tünetei. Amikor cacerul gyomor nő, a leggyakoribb tünetek a következők:

A legtöbb esetben ezek a tünetek nem a rák. Más egészségügyi problémák, mint például fekély vagy valamilyen fertőzés, okozhat hasonló tüneteket. Bárki, aki ezekkel a tünetekkel kell orvoshoz, hogy a problémákat lehet diagnosztizálni és kezelni a lehető leghamarabb.

Gyomorrák - Kezelés

Kezelése gyomorrák mindenekelőtt, a megelőzés: a dohányzás abbahagyása és a mérsékelt alkoholfogyasztás jelentősen csökkenti a kockázatot. Emellett csökkenti sóbevitel és sós ételeket, meg kell enni több gyümölcsöt és zöldséget. telepítés után betegség, műtét az egyetlen lehetséges gyógykezelés. Eltávolítása a gyomor (gastrectomia) részben vagy teljesen. Attól függően, hogy terjedésének kockázatát a szervezetben (metasztázisok) lehet használni a kemoterápia és a sugárzás, így növelve az élet a beteg.