Hererák - képek

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Hererák - A betegség a here, ami nem diagnosztizált és kezeletlen időben lehet általánosítani. Ez akkor történik, amikor a fejlődő prenhimul (szövet) sejtek a here rendellenességek, fokozott reprodukciós potenciál, kaotikus és a szervezet nem képes korlátozni a fiziológiai folyamatokat, amelyek növelik.

Hererák - okoz

A tünetek közül egy vagy több jelek a következők:

- A legtöbb esetben az első jele a betegség a változás volumene vagy alakja nem egyik vagy mindkét heréje - rendszerint nem azonos méretűek, de a hererák tapasztalhatnak csökkentésével vagy emelésével háromszor a hangerőt ;
- Duzzanat és / vagy a cisztikus formáció egyik vagy mindkét heréje;
- Nagy érzés a herezacskóban;
- Feeling a zavar alhasi fájdalom, lágyéki vagy a hát alsó részén, lumbágó;
- Csökkent libidó (nemi vágy);
- Megjelenése scrotalis folyadék zsák;
- Megjelenése nyomokban vér spermát is;
- Fáradtság, általános gyengeség.

Hererák - Kezelés

Hererák kezeli:
- Orchiectomia (műtéti eltávolítása a here beteg) lesz végrehajtva, ha palpatoriu vizsgálat, here ultrahang és a biopszia megerősítette hererák. Abban az esetben, általánosítás a betegség fog tenni, és chimo és sugárkezelés protokollok szerint a meglévő szakirodalom.

Megjegyzés: here self-vizsga a leggyorsabb módja annak, hogy érzékeli bekövetkezett változásokat az egészségügy és különösen a herék a legegyszerűbb módja, hogy megakadályozzák a rák a here.

- A legjobb időt a vizsgálatát a herék a után zuhanyzóval vagy káddal, amikor az izmok ellazult, és leereszkedett herék.
Maradjon a tükör előtt, emelje fel a pénisz (vagy tartsa az egyik oldalon), így vizsgálni, hogy vizuálisan, gond nélkül, herék. Meg kell követni minden változást alakja és mérete a herék.