Hodgkin lymphoma rák - képek

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Hodgkin lymphoma rák - a rák az immunrendszer egyfajta malignus lymphoma jellemző progresszív növekedés és fájdalommentes nyirokcsomók, a lép, és általában a nyirokszövet.

Hodgkin lymphoma rák - okoz

Szenvedő betegek Hodgkin limfóma a következő tünetek:
* Éjszakai izzadás
* Megmagyarázhatatlan fogyás
* Nyirokcsomók: A leggyakoribb tünete a Hodgkin lymphoma egy fájdalommentes bővítése egy vagy több nyirokcsomó.Nyirok úgy érzik, hogy a gumit és unfla jelentősen.Nyirokcsomók a mellkas gyakran érintettek, és látható a mellkas röntgenfelvétel.
* Splenomegalia: Lép bővítés esetén körülbelül 30%-át az emberek a Hodgkin-kór.Expansion, azonban ritkán súlyos és lép is ingadozhat a kezelés során.
* Hepatomegalia: bővítése a máj által okozott májkárosodás esetén mintegy 5%-ában.
* Hepatosplenomegalia megnagyobbodott máj és a lép okozott ugyanaz a betegség.
Fájdalom alkoholfogyasztást követően, bár ez a jelenség nagyon ritka.
* Hátfájás nem specifikus hátfájás (fájdalom, hogy nem jeleníthető meg, mert határozza meg a műszaki vizsgálat vagy képalkotó) számoltak be egyes esetekben a Hodgkin-lymphoma.A hát alsó leggyakrabban érintettek.
* Vörös foltok a bőrön, könnyen véraláfutás és foltok miatt az alacsony vérlemezkeszám
* Tünetei: körülbelül egyharmada betegek Hodgkin-kór is szisztémás tünetek, láz, éjszakai izzadás, megmagyarázhatatlan fogyás, legalább 10%-át testsúly hat hónap, vagy egy beteg viszketéssel május kevesebb (viszketés) miatt magasabb eozinofil sejtek a vérben, vagy a fáradtság (fáradékonyság).Tünetek, például láz, éjszakai izzadás és fogyás ismert B tünetek, jelenléte láz, fogyás, és éjszaka, jelezve, hogy a szakaszban a beteg például, ahelyett, 2A 2B.

Láz ciklus: a betegek is a magas láz Pel-Ebstein láz nevű ciklikus, vagy egyszerűen csak "járni".Nincsenek iránymutatások megelőzésére Hodgkin-kór, mert az ok ismeretlen, vagy multifaktoriális.A kockázati tényező van valami, hogy növeli a statisztikai esélye annak, betegség vagy állapot.Kockázati tényezők a következők:
* Nem: Férfi
* Életkor: 15-40 és 55 év feletti
* Családi története
* A történelem fertőző mononucleosis vagy fertőzés Epstein-Barr-vírus, egy kórokozóját mononucleosis
* Legyengült immunrendszer, beleértve a HIV fertőzést vagy az AIDS jelenléte
* Kibővített az emberi növekedési hormon tevékenység
* Exotoxinok

Hodgkin lymphoma rák - Kezelés

műtét, kemoterápia, sugárkezelés, immunterápia.