Muscle rák - képek

Muscle rák - (lágyrész szarkóma) egy rendkívül ritka daganat fordul elő, hogy a szervezet szövetei conjuntive. Ez a rák gyakoribb a gyermekek az egyik első öt leggyakoribb rákos diagnosztizált gyermekek körében.

Muscle rák - okoz

A korai szakaszban, lágyrész szarkóma általában nem okoz tüneteket. Mivel a lágy szövetek viszonylag rugalmas, daganatok nőnek elég nagy, nyomja félre a normál szövetek, mielőtt úgy érezte, vagy okoz egészségügyi problémát.

 

Az első látható tünet általában fájdalmatlan csomó vagy duzzanat több. Miután a daganat növekszik, akkor okozhat egyéb tünetek, mint fájdalom, mert nyomja meg az ideg. Ha ez volt található a has akár halált is okozhat hasi fájdalmat, gyakran összekeverik a menstruációs görcsök, emésztési zavarok, székrekedés vagy más okok miatt.

Muscle rák - Kezelés

Általában a kezelés lágyrész szarkóma függ a színpadon a rák. Stage sarcoma alapul mérete és minősége alapján a tumor, és hogy a rák átterjedt a nyirokcsomók vagy más testrészek (áttétet). A kezelés lehetőségei lágyrész szarkóma közé műtét, sugárkezelés és a kemoterápia.