Petefészekrák - képek

 

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Petefészekrák - a rák formája a szövetekben a petefészkek a nők. A petefészkek női nemi mirigyek találhatók mindkét oldalán a méh (szerv, ahol a baba növekszik és fejlődik a terhesség alatt). A petefészkek termelnek ösztrogént és progeszteront (női hormon). A petefészkek is gyártanak, tojás (más néven petesejt). Petefészekrák fejlődik ki, amikor a normál petefészek sejtek kezdenek nőni kontrollálatlan produkál rosszindulatú daganatok egyik vagy mindkét petefészkét.

Petefészekrák - okoz

Petefészekrák az úgynevezett "csendes gyilkos", mert a tünetek nem léteznek, amíg a betegség már előrehaladott, és annak az esélyét, gyógyítására vagy elengedését kicsi. Azonban a következő tünetek sokkal nagyobb valószínűséggel fordulnak elő olyan nőknél, petefészekrák, mint a nők az általános népességben. Ezek a tünetek a következők:

Nők petefészekrák jelentése szerint a tünetek tartósan és jelent változást a normális testüket. Gyakorisága és / vagy több ilyen tünet kulcsfontosságú tényező a diagnózis a petefészekrák. Számos tanulmány azt mutatja, hogy még korai stádiumban petefészekrák képes ezeket a tüneteket. A nők, akik ezeket a tüneteket szinte naponta több, mint néhány hétig kell kérniük orvos, lehetőleg egy nőgyógyász. Azonnali orvosi értékelés vezethet kimutatására a betegség a lehető leghamarabb. A korai diagnózis a színpadon kapcsolatos jobb prognózist.

Petefészekrák - Kezelés

A jelenlegi kezelés a petefészek rák kombinációján alapuló a műtét és a kemoterápia és sugárkezelés néha.