Szarkóma - képek

 
Szarkóma - képek

copyright:
wikimedia.org

Szarkóma - Hogy a rák kezdődik az izom-, zsír, rostos szövetek, erek, a csont szövet-vagy a másik támogatja a szervezetben.

Szarkóma - okoz

- Erősen függ a betegség típusától, elhelyezkedése, mérete és méret bővítés. Az alábbiakban a tünetek Az egyéb betegségek által okozott, amely Benignus:

- Csontfájdalom és folyamatosan nőni articulatiicare.
- Detect duzzanat / nézet a test (kéz, láb).
- Fracture nélkül trauma vagy sérülés azáltal okozott okozott egy kisebb.

Ewing sarcoma CAN hatására a következő tünetek: duzzanat ismeretlen természetű, a fájdalom és a duzzanat a környéken, étvágytalanság, láz, rossz közérzet, fáradtság, fogyás, ha a betegség átterjed MTA.

 

Miután a tapasztalhatnak chondrosarcoma: a terjedelmes daganat tömege Néha, esetleg idővel tömörítés, főként éjszakai fájdalom és kezelése NSAID átruházhatja. Fájdalom nyugalomban és CAN nem megjegyezni, ott évek óta, de a lassú növekedés idővel.

Rhabdomyosarcoma általában mutatja be a gyorsan növekvő duzzanat a kar vagy láb. Lágyrész szarkóma tünete is rhabdomyosarcoma, helyszíntől függően változhatnak. Például, a húgyúti daganatok vagy körülötte befolyásolja vizelést, és a daganat az alapja a koponya tömöríti az idegek az, hogy, ami az arc izomerő és a fájdalom csökkentése ezen a szinten.

Szarkóma - Kezelés

A kezelés sebészi eltávolítását, a kemoterápia vagy sugárkezelés függően mértékben a bővítés szarkóma és a beteg egészségét.