Genitális szemölcsök - képek

Genitális szemölcsök - képek

copyright:
wikimedia.org


 

Genitális szemölcsök - Fertőzések genitális szemölcsök (szemölcs) az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzések. Fertőzés vírusos fertőzés, mely vírus okozza és a vírus úgynevezett papilloma - Papillloma Humán Vírus - HPV.

Genitális szemölcsök - panaszok és tünetek

A fő útvonal átadásának genitális szemölcsök (genitális condiloamellor) történik szinte kizárólag a védekezés nélküli szexuális kapcsolatot, vaginális, orális vagy anális. Meg lehet továbbítani akár csak meg kell érinteni az ágyéki területen. A fertőzött személy csak akkor lehet újra-fertőzött, ha karcolja a területet, és azt követően infectatata elérése egy egészséges területen.
Fertőzés genitális szemölcsöket (szemölcsök) nyilvánul meg a megjelenése elváltozások ismert szemölcsök, vagy húsos szemölcsök a nemi szervek területén - a vulva, pénisz, gát, végbél, szürke, rózsaszín vagy élénk piros, puha állagú.

Genitális szemölcsök - Kezelés

Jelenleg nincs gyógymód vagy kezelés fertőzés genitális szemölcsöket (szemölcs) HPV. Mintegy 20-30%-ánál a reimbolnavesc első 6 hónappal a fertőzés után, mit lehet tenni, hogy járjon el a szemölcsök, hogy elpusztítsák őket.

Vagy a legjobb eszköz a megelőzés a vakcina, amely védelmet nyújt a humán papilloma vírus (HPV), de ez csak néhány HPV-típusok.