Trichomonas - képek

Trichomonas - képek

copyright:
wikimedia.org

 

"Fordította Google Translator
Elnézést a hibákat a nyelv"

Trichomonas - (Trichomonas vaginalis) egy széles körben elterjedt fertőző betegség, és nagyon magas átvihetősége, érintő körülbelül 30%-a szexuálisan aktív nők és 25%-a szexuálisan aktív férfiak. Ez egy urogenitalis fertőzés, amely érinti csak a nemi és húgyúti módon, elsősorban a férfi húgycső női húgycső és a hüvely.
Az útvonal átadásának fertőzés Trichomonas vaginalis nemi védekezés nélküli szex és megosztása szexuális játékok. Ez továbbítja az orális szexet, de meg kell védeni is.

Trichomonas - panaszok és tünetek

A férfiaknál a húgycső érinti, mérsékelt és időszakos szivárgás előforduló, színtelen vagy halvány sárga-zöld, égő érzés, fájdalom és égő érzés vizeléskor. De a feltétel maradt, többnyire tünetek nélkül teszi felderítése nehéz, és a többi növeli annak valószínűségét, a fertőzés és a fertőzések ellen végleges.

A nők Trichomonas vaginalis fertőzés érintheti mind a hüvely és az általános uretra.In, ha lehet kapni ezt a betegséget a nők tünetek nélkül. Ha a hüvely érintheti, ha kóros tünetek, mint például orrfolyás zöldessárga, habos és nagyon kellemetlen szag, ezek a váladék hüvelyi viszketés. Amikor a fertőzés érinti a húgycső fájdalmak, fájó, égő vizelés közben. Fájdalom léphet fel közösülés közben.

Trichomonas - Kezelés

A kezelés nagyon egyszerű orális antibiotikumok (olykor összekapcsolták a helyi kezelés). KEZELÉS rövid életű, ha megfelelően betartották.