Anthrax - foto's

copyright:
www.nlm.nih.gov

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Anthrax - Besmettelijke ziekte is een zeer ernstig dat is door een bacterie veroorzaakt een - Bacillus anthracis.

Hoewel anthrax is een ziekte die vooral gevolgen voor binnenlandse en wilde dat dieren, de ziekte direct via CAN Mensen of indirect contact besmetten met anthrax-dragende dieren. Anthrax wordt meestal overgedragen van persoon tot persoon Note Maar in zeldzame sommige gevallen kan besmettelijke letsels huid anthrax Be. Snelste manier om miltvuur komt het menselijk lichaam via de huid is Wonden. Het kan leiden tot besmetting door het eten van besmet vlees en of het inademen van sporen.

Anthrax - oorzaken

Oorzaken

Anthrax komt in de bodem als sporen van miltvuur Natuurlijk. Weefsel in de slapende sporen kan blijven gedurende een lange periode van jaren, totdat ze een manier vinden om in de wilde als de tamme dieren gastheer zou Suche.

Symptomen

Drie soorten van miltvuur Er zijn, elk met verschillende symptomen en verschijnselen. Symptomen Meestal verschijnen in de eerste zeven dagen na de infectie wordt antarax.

1. Anrax huid - is de meest voorkomende en meest voorkomende. Met deze vorm van anthrax de juiste behandeling is zelden dodelijk. Symptomen van cutane anthrax zijn: jeukende bulten op ontwikkeling van jaren lijkt op de huid die jaren insectenbeet. Snel het zich ontwikkelt tot een pijnlijke wond en Is Not is zwart.

2. Anthrax gastro - intestinale ontwikkelen door het eten van besmet vlees vorm dit jaar van geïnfecteerde dieren. Symptomen: gezwollen lymfeklieren in de hals, verlies van eetlust, misselijkheid, braken en ernstige diarree, begeleid door het bloed soms.

3. Pulmonaire anthrax - anthraxsporen treedt op wanneer wordt ingeademd. Deze vorm van anthrax is dodelijk in de meeste Zelfs met een adequate behandeling Cases is fataal. Symptomen van inademing miltvuur in het begin is identiek aan Thos gegeven door de griep, keelpijn, lichte koorts met een slecht gevoel. Maar als de ziekte zich ontwikkelt tot een hoge koorts gepaard gaan CAN onder leiding van moeite met ademhalen. Deze vorm van anthrax kan uiteindelijk leiden tot hersenvliesontsteking.

Omdat anthrax is een zeer vroege diagnose van de ziekte en behandeling Serious ze is van cruciaal belang.

Anthrax - Behandeling

Afhankelijk van de leeftijd en de algemene gezondheid van de meest effectieve behandeling wordt gestart zo snel mogelijk bij. Over het algemeen de standaard is miltvuur Administration voor de behandeling binnen 60 dagen van het jaar of de combinatie van antibiotica antibiotica.

In het geval van inhalatie anthrax Sommige vormen van miltvuur Niet reageren op antibiotica.

Het voorkomen

De voorkoming infectie antibiotica is de meest aanbevolen, en het vermijden van besmette dieren.

Anthrax-vaccin
Op dit moment anthrax-vaccin bestaat, maar is niet effectief honderd tot honderd. Het KAN veroorzaakt verschillende bijwerkingen, is daarom aanbevolen voor kinderen noot, zwangere vrouwen en ouderen.