Lupus erythematodes - foto's

Lupus erythematodes - foto's

copyright:
cedars-sinai.edu

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Lupus erythematodes - Auto-immune ziekte wordt gekenmerkt door een ontsteking jaar in verschillende weefsels van het lichaam is acute en chronische Both.

In het algemeen heeft auto-immuunziekten geactiveerd wanneer lichaamsweefsels wordt aangevallen door zijn eigen immuunsysteem. Het immuunsysteem is ontworpen om ziekteverwekkers te bestrijden, zoals bacteriën en ziektekiemen Suche. Manieren waarop het immuunsysteem om infecties te bestrijden is het produceren van antilichamen die Germs aanval. Patiënten met lupus te produceren Abnormale bloed antilichamen die doelweefsels op hun eigen manier het lichaam te nemen, in plaats van infectieuze micro-organismen. Antilichamen en bijbehorende cellen van ontsteking kan schade aan het lichaam weefsels in het hele, de mogelijkheid om Affect lupus heeft een verscheidenheid van weefsels. In sommige gevallen, lupus veroorzaakt ziekte van de huid kan, nieren, longen, hart, gewrichten en / of het zenuwstelsel.

Lupus erythematodes - oorzaken

Een andere reden voor de abnormale systemische lupus erythematosus auto-immuniteit triggering precies is onbekend. Een belangrijke rol factoren kunnen de volgende: Bepaalde virussen, genetisch geërfd door de genen Factors, ultraviolet licht of bepaalde geneesmiddelen. Omdat genetische auto-immuunziekten bepaalde factoren kan ontwikkelen reumatoïde artritis Suche I, schildklier aandoeningen en - of lupus. Er is een visie onder sommige wetenschappers die geloven dat het immuunsysteem verkeerd gaat lupus, als gevolg van externe of ultraviolet licht Factoren zoals virussen veroorzaakt. Soms Symptomen van lupus neergeslagen of verergerde Kan alleen worden na een korte periode van blootstelling aan de zon. Wat is er bekend Sommige vrouwen met lupus die een verslechtering van de symptomen kan ervaren voordat menstruatie. Dat toont aan dat dit jaar vrouwelijke hormonen belangrijke rol in deze ziekte hebben.

Lupus Symptomen:

Patiënten met een systemische lupus erythematosus Ontwikkelen van verschillende combinaties van CAN voorwaarden in bepaalde organen. Algemeen Symptomen zijn vermoeidheid, koorts, pijntjes spieren, artritis, verlies van eetlust, zwerende mond en neus Sommigen, uitslag in het gezicht en de huid ", zoals de vlinder uitslag." Mensen met lupus hebben ongewone gevoeligheid voor zonlicht. Een ander symptoom mei ontsteking slijmvlies rond de longen (pleuritis) of het hart (pericarditis) Be. Andere symptomen Suche slechte doorbloeding in de ledematen als, de vingers en tenen bij blootstelling aan kou - (het fenomeen van Raynaud - vinger wordt blauw of wit bij lage temperaturen). Complicaties in wat leidt tot verschillende organen aangetaste organen en de Symptomen die verband houden GeneRally stadium van de ziekte. In het algemeen cutane lupus Soms manifesteert leiden tot littekens. In de vorm van discoïde lupus, is slechts huiduitslag betrokken zijn en het meest voorkomen op het merk en vaak hoofdhuid het hoofd, meestal rood. Discoïde lupus huiduitslag is meestal pijnloos van Do Not Give en jeuk, maar kunnen littekens achterlaten voor permanente haaruitval veroorzaakt hoofdhuid That (alopecia) in dat gebied. In ongeveer 6% en 11% van discoïde lupus Thos met systemische lupus erythematosus kan ontwikkelen. Over het algemeen ongeveer 50% van de mensen met systemische lupus erythematosus uitslag kenmerk van tand kan zich ontwikkelen rode, platte gezicht boven neusbrug. Door zijn vorm, is het algemeen bekend als 'vlinder uitslag als ". De uitslag is pijnloos en doet jeuk Not. mensen die het gezicht uitslag het algemeen en andere organen als gevolg van lupus kan verergeren de gezondheid door blootstelling aan zonlicht ontstoken.

Lupus Diagnose:

Als gevolg van de diversiteit van de symptomen van meerdere organen betrokken diagnose wordt gesteld door de elf criteria.

Elf criteria die worden gebruikt in het weefsel diagnose van systemische lupus erythematosus zijn:

Andere tests mei bezinkingssnelheid en C-reactief proteïne, samenstelling van het bloed, de analyse van weefsel biopsieën en lichaamsvloeistoffen omvatten, Orgels Enkele voorbeelden uit de aan tesutrile (huid, nieren).

Lupus erythematodes - Behandeling

De belangrijkste factor bij de behandeling van lupus is het stoppen van verslechtering van de symptomen en de aangetaste organen, want er is geen behandeling voor permanente systemische lupus erythematosus . Behandeling voor iedere patiënt wordt individueel voorgeschreven, afhankelijk van de omvang van de schade. Dus Veel mensen met mildere symptomen mei vereist intermitterende behandeling met anti-inflammatoire. IN PLAATS verergerd met de bola, dat is meer aangetaste organen mei vereist hoge doses corticosteroïden in combinatie met andere geneesmiddelen die het immuunsysteem onderdrukken. Terwijl de ziekte actief is lupus mensen met veel rust en slaap te ontvangen. Het werd gevonden Er is een nauw verband dat tussen de kwaliteit van de slaap en vermoeidheid bij mensen met lupus. Thos is erg belangrijk voor zorgvuldig het adres van de kwaliteit van de slaap bij mensen die lijden aan lupus, gecombineerd met enige oefening om spieren en gewrichten ton Onderhoud mogelijk te maken. Anti-inflammatoire geneesmiddelen wordt aanbevolen (NSAID) gebruikt in de vermindering van ontsteking en spierpijn, gewrichtspijn en andere weefsels. Anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn aspirine, ibuprofen, naproxen en sulindac. Het is noodzakelijk om te proberen erachter te komen welke de beste Verschillende medicijnen die het antwoord geven, dat gegeven anti-inflammatoire antwoord op de individuele varieert van persoon tot persoon. Corticosteroïden hebben meer potente anti-inflammatoire en dan wordt gebruikt in het verminderen van ontstekingen en herstellen van functie wanneer de ziekte actief is. Corticosteroïden hebben gebruikt in het bijzonder de interne organen Wanneer is getroffen. Corticosteroïden kunnen oraal worden ingenomen of ingespoten in de gewrichten of enige andere rechtstreeks weefsels. Het nadeel is dat ernstige bijwerkingen hebben corticosteroïden gegeven in hoge doses gedurende Bij langere periodes. Bijwerkingen van corticosteroïden zijn oa gewichtstoename, infecties van de huid, botten dunner worden, diabetes, zwellingen in het gezicht, en weefselnecrose in de grote gewrichten. + Een geneesmiddel dat bewezen effectief te zijn tegen HAS lupus is - hydroxychloroquine (Plaquenil) is eigenlijk een medicijn tegen malaria. Voortdurend Inname kan weer Voorkom hydroxychloroquine lupus fakkels. Immunosuppressieve geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van mensen met meer ernstige manifestaties van systemische lupus erythematosus. Immunosuppressieve geneesmiddelen zijn methotrexaat weefsel, azathioprine, cyclofosfamide, chloorambucil, en cyclosporine. Alle immunosuppressiva schade aan bloedcellen en serieus CAN CAN Toename risico's van infectie en bloeden.