Mazelen - foto's

Mazelen - foto's

copyright:
topnews.net.nz

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Mazelen - Ook bekend als mazelen of rubella is een ziekte en het virus veroorzaakt een infectie besmettelijk jaar door de zeer ontwikkelt dat.

Deze infectie leidt tot een huiduitslag over het lichaam en zeer gelijkaardig aan Thos heeft symptomen van griep, met koorts en hoesten.

Mazelen - oorzaken

Tekenen en symptomen van de mazelen:

Het algemeen is de eerste symptomen hoesten, loopneus, rode ogen en hoge koorts. Een kenmerk rode vlekken van de mazelen heeft met blauwe en / of wit (Koplik plekjes) verschijnen in de mond. Mazelen huiduitslag leiden tot rood of bruin - Rood, verschijnt eerst op het voorhoofd en later op de te maken, uit te breiden op de hals en lichaam en benen dan.

Mazelen wordt overgedragen wanneer iemand in direct contact met besmette druppeltjes met mazelen niest of hoest verspreiden het virus Wanneer iemand in de lucht. Een persoon met mazelen is besmettelijk een tot twee dagen tot ongeveer vier dagen voordat de symptomen beginnen na uitslag verschijnt.

Diagnose van mazelen

Wordt meestal gedaan door visueel onderzoek van het lichaam.

Mazelen - Behandeling

Er is geen bijzonder als de behandeling van mazelen. Zal de arts medicijnen te beheren PRESCRIBE GeneRally Symptomen van mazelen met betrekking tot twee weken. Dieet moet onder meer rust en overvloed van vloeistoffen Patiënten mazelen.
Het voorkomen
De methode is het meest effectief mazelen vaccin.