Waterpokken - foto's

Waterpokken - foto's

copyright:
wikimedia.org

Waterpokken - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Waterpokken - een zeer besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door varicella-zostrian.

De ziekte maakt zijn aanwezigheid door een huiduitslag en blaasjes op het oppervlak van het lichaam met name op het lichaam en het hoofd. Waterpokken verspreidt zich gemakkelijk aan de lucht door niezen en hoesten van besmette personen en door direct contact met afscheiding uit hun huid uitbarstingen.

Waterpokken - oorzaken

De belangrijkste tekenen en symptomen van waterpokken zijn:

Waterpokken gaat meestal door middel van drie fasen:

  1. Verschijning zwelling / rood of roze papels die in verschillende delen van het lichaam zich uitstrekken over meerdere dagen.
  2. Deze blaasjes zijn gevuld met vloeistof op het eerste, maar nadat ze volwassenheid bereiken om weg te komen om uit te lekken.
  3. Blaasjes die scaling leiden breken tragere genezing, gedurende enkele dagen, met de mogelijkheid van blijvende littekens.

Blaasjes is te verwachten voor meerdere dagen. Dit leidt tot de mogelijkheid van het hebben van alle drie de fasen tegelijk. Een besmette persoon kan overbrengen van het virus 48 uur voordat de eerste uitslag en blijft besmettelijk zolang zijn lichaam zal worden korstjes.

Ziekte bij kinderen die gezond zijn (geen last van andere ziekten op hetzelfde moment) is over het algemeen eenvoudig. In meer ernstige vorm van de ziekte, kan huiduitslag verspreid over het hele lichaam en kan vormen in de keel, ogen en slijmvliezen van de plasbuis, anus en vagina.

Een van de voorkomende complicaties van waterpokken is een bacteriële infectie gegevens van de huid. Alle waterpokken kan leiden tot longontsteking en zelden encefalitis.

 

Waterpokken en gordelroos
Elke persoon die heeft waterpokken kan een ziekte genaamd worden gordelroos . Wanneer een persoon waterpokken, een deel van varicella-zoster-virus kunnen blijven in zenuwcellen heeft. En dan na enkele jaren, kan het virus reactiveren en weer opduiken als gordelroos.

Er is nu een vaccin voor gordelroos wordt aanbevolen voor mensen die meer dan 60 jaar, dit vaccin vermindert zichtbaar de kans op gordelroos.

Waterpokken diagnose

De diagnose wordt meestal gesteld door onderzoek van de uitslag. In geval van twijfel kan worden gebruikt in laboratorium tests van bloed of de cultuur vocht uit de blaasjes.

Waterpokken - Behandeling

Over het algemeen gezonde kinderen hebben geen behoefte aan een medische behandeling. Uw arts kan antihistaminica om jeuk te verlichten en verminderen.

Maar voor sommige mensen die hebben een verhoogd risico op complicaties als gevolg van waterpokken, kan dan worden voorgeschreven medicatie om de infectie te verkorten en het risico op complicaties te verwijderen.