Botox rimpelbehandeling - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Botox rimpelbehandeling - is een neurotoxine van eiwitten, is een bacteriële exotoxine afkomst die in neuronen werkt door het blokkeren van zenuwimpulsen overgedragen van de hersenen naar de spieren.

Het toxine wordt geproduceerd door Clostridium botulinum, die in het verleden bijzonder gevaarlijk door voedselvergiftiging. Het wordt momenteel gebruikt in hoge verdunningen natuurlijk in de geneeskunde als een spierverslapper drug.

Botox rimpelbehandeling - procedure

- Geïnjecteerd in een bepaald gebied, zoals het voorhoofd zonen, verticale rimpels tussen de wenkbrauwen, rimpels op de hoek van het oog, waardoor reversibel blokkeert de zenuwimpulsen van de zenuwen naar gezichtsspieren van meningsuiting lijnen. Spieren kunnen dus niet

samentrekken en hebben de neiging om te ontspannen. Wanneer spieren te ontspannen, de overliggende huid blijft glad en rimpelloos, terwijl de onbehandelde gelaatsspieren nog steeds normaal samentrekken, is dat de betrokkene niet beïnvloed gezichtsuitdrukking blijven.
- De behandeling tijdelijk omdat het toxine langzaam door het lichaam gemetaboliseerd in 3-6 maanden, moet de therapie worden hervat.

Botox rimpelbehandeling - herstel

In de eerste 3-7 dagen van de behandeling beïnvloeden ons zichtbaar. Het effect duurt over het algemeen ongeveer vier maanden, maar, zoals vaak herhaalde behandeling, de periode tussen de injecties heeft de neiging om uit te breiden tot zes maanden of meer.