Chemische peeling - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Chemische peeling - is een zeer effectieve manier om een mooie huid, jong en benijdenswaardige hebben. De reden voor de roem van deze methode is dat het zowel mannen als vrouwen, een zeer effectieve manier om hun huid glad.

Chemische peeling - procedure

- Chemische peeling is een eenvoudige procedure die omvat het behandelen van de huid met een geringe dosis zuur. Dit zal geleidelijk gebeuren, het buitenoppervlak van de huid naar de buitenste laag van de huid te sterven door verhoging verse nieuwe laag. Gebruikte zuren zijn in het algemeen: - citroenzuur, glycolzuur, melkzuur, appelzuur, wijnsteenzuur.

Na goed bestuderen van het huidtype en de gevoeligheid, dermatoloog beslissen over type peeling en de concentratie ervan. Chemisch agens keuze hangt ook van de mate en huidbeschadiging.

Ese huid gereinigd met water en zeep om overtollige olie te verwijderen. Peeling agent wordt dan gemakkelijk schade of hele gezicht aangebracht. Tijdens of kort na de procedure, kan de patiënt branderigheid of warmte gedurende een paar minuten.

Chemische peeling - herstel

De nieuwe huid begint te vormen in de eerste week. De huid zal erg rood op het eerste en terwijl een terugkeer naar roze voor enkele maanden. Volledige uitharding duurt tussen de 3-6 maanden. Het is belangrijk om directe of indirecte blootstelling aan de zon te vermijden tijdens deze periode, anders heb je een gevlekte huid.