Facelift - foto's

Facelift - foto's

copyright:
www.aycockmd.com

Facelift - foto's

copyright:
www.aycockmd.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Facelift - is een chirurgische ingreep om rimpels verminderen tekenen van veroudering te elimineren, en verbetert het totale uiterlijk van het gezicht en kaak gebied.

Facelift - procedure

- Tijdens de facelift chirurgie, plastisch chirurg begint met het maken van een incisie (meestal boven de haarlijn) en gezichtshuid scheiding van het onderliggende weefsel. Overtollig vet en huid worden verwijderd en de omliggende spieren zijn strak om het uiterlijk en de patiënt gezichtscontouren te verbeteren. De huid wordt vervolgens verplaatst met draden of nietjes, en het behandelde gebied is in verband gewikkeld.

Het verwijderen van overtollige huid en vet in het algemeen opgebouwd leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels. In combinatie met een aanscherping van de gezichtsspieren, zoals het opheffen van de procedures, kan een operatie bieden patiënten jonger uitzien.

Facelift - herstel

Na facelift chirurgie, zal het genezingsproces enkele weken duren. Gedurende deze tijd, zal uw arts de pijn medicatie, fysieke en sociale activiteit kan in eerste instantie worden beperkt.