Haartransplantatie - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Haartransplantatie - is een ernstig cosmetisch probleem zowel vrouwen, maar vooral mannen, dit is te wijten aan verschillende oorzaken, zoals veroudering, genetica, hormonale veranderingen.

Haartransplantatie is een techniek waarbij een patiënt getransplanteerd in haar natuurlijk met 1 tot 4 haren, genaamd folliculaire units. Deze folliculaire eenheden bevatten ook talgklieren (olie), zenuwen, spieren kleine en af ​​en toe fijn vellus.

Haartransplantatie - procedure

- Haartransplantatie wordt gedaan onder plaatselijke verdoving in combinatie met intraveneuze of algehele anesthesie bij het gebruik van flaps draaien. Tijdens de operatie zal de chirurg de oogst van het grafts met wortel van donor zonle bevinden zich occipitale of tijdelijke. Na de oogst van deze enten worden gewonnen follikels, wordt elke follikel microscopisch onderzocht na bereiding is reimplanted met behulp van kleine sneetjes in het kalende gebied. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de operatie nodig zijn om inco een operatie.

Haartransplantatie - herstel

Ziekenhuisopname kan tot 24 uur, gewoonlijk hechtingen verwijderd 10 dagen na operatie. Patiënt in de eerste 3 weken, vermijd zware inspanning.

Merk op dat alle getransplanteerde haren zal dalen tot 6 weken na de operatie maar de wortel blijft en dus zal toenemen brand ons.