San uitbreiding (borstimplantaten) - foto's

San uitbreiding (borstimplantaten) - foto's

copyright:
Wikipedia.org

San uitbreiding (borstimplantaten) - foto's

copyright:
Wikipedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

San uitbreiding (borstimplantaten) - is een prothese die de grootte en vorm van de borst veranderen. Borstvergroting is een medische beslissing die ze behoort toatalitate patiënt.

Borstimplantaten worden voornamelijk gebruikt voor:

primaire reconstructie (om het borstweefsel te vervangen die is als gevolg van kanker of trauma verwijderd of die niet naar behoren ontwikkelen als gevolg van een ernstige afwijkingen zoals knol vervorming van de borst)

revisie-reconstructie (revisiechirurgie te corrigeren of te verbeteren het resultaat van de borstreconstructie origineel)

primaire vergroting (tot borstgrootte te verhogen om cosmetische redenen)

revisie-augmentatie (revisiechirurgie te corrigeren of te verbeteren het resultaat van chirurgie van de borstvergroting)

Borstimplantaten zijn er in verschillende soorten en vormen, met verschillende coatings en inhoud. Chirurg om de beste optie om het resultaat dat u wilt dat hij de patiënt te krijgen te kiezen.

San uitbreiding (borstimplantaten) - procedure

- Borstimplantaten worden geplaatst, kunt u drie traditionele incisies: inframammary incisie onder de borst, op de tepel incisie of insnijding periareolar transaxilara onder de arm. Deze insnijdingen maken het implantaat worden geplaatst subglandular submuscular onder de spier of

tussen spieren en borstklier.
Afhankelijk van de grootte en de vorm van de borst anatomische parameters, kiest u een van de 2 methoden.

San uitbreiding (borstimplantaten) - herstel

Afhankelijk van de activiteit in het algemeen patiënten kunnen normale activiteiten hervatten binnen een week. Vrouwen die implantaten geplaatst onder de spier algemeen een langere hersteltijd en pijn gemakkelijker omdat spier gesneden tijdens de operatie. Oefening en zware lichamelijke activiteit, vaak moet worden vermeden voor maximaal zes weken.