Testikel implantaten - foto's

Testikel implantaten - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Testikel implantaten - is een optie voor mannen met zaadbalkanker, of medische problemen die extractie testikels. Ook voor mannen met een zeer kleine testes en gebroken testikel implantaat is een optie vizbila.

- Wederopbouw na orchidectomie
- Wederopbouw na trauma
- Correctie van asymmetrie
- Aangeboren afwijkingen

Testikel implantaten - procedure

- De operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose of een verdoving in het ruggenmerg (in dit geval de patiënt wakker is, maar niet in staat om iets te voelen vanaf de taille naar beneden).

Testikel wordt gewoonlijk verwijderd via een incisie in het scrotum (vergelijkbaar met hernia operatie). U kan nodig zijn om biopten te nemen en van gezonde testikel; Waar dit noodzakelijk is, zal worden besproken met de patiënt voordat procedură.In plaats testikel verwijderd testiculaire implantaat kan worden ingebracht.

Smooth testiculaire implantaten zijn in twee types, die beide geschikt zijn voor gebruik in weefsel.

Siliconen gel - Implantaten zijn uitgerust met een afneembare Teflon kort stukje om de naald dan ook te begeleiden en om het doorprikken van het implantaat te voorkomen.

- Zeer gepolymeriseerd - testiculaire implantaten hebben een versterkte deksel dat het implantaat worden met een hechting door het deksel.

Testikel implantaten - herstel

De meeste patiënten ervaren lokale ongemak voor 24-48 uur na de operatie. Zal voorschrijven pijn medicatie als dat nodig is. Dressings zal zitten op het scrotum voor een paar dagen. Misschien voelt u zich meer moe in de vroege dagen, zal het scrotum zijn gezwollen, meer sensibilla touch. Niet worden gewijzigd op geen enkele manier plassen.