Tissue zwelling - foto's

Tissue zwelling - foto's

copyright:
www.med.navy.mi

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Tissue zwelling - werd voor het eerst borstreconstructie na mastectomie.

Vandaag het gebruik ervan is toegenomen, met inbegrip van herstel huid beschadigd door trauma, tumor excisie of aangeboren afwijkingen. Soms wordt gebruikt voor esthetische doeleinden, zoals bij borstimplantaten.

Tissue zwelling - procedure

- Weefselexpansie werkt door het stimuleren van de groei van nieuwe huid naast de schil niet beschadigen. Het maakt gebruik van het natuurlijke vermogen van de huid op dezelfde manier als rekken wanneer een vrouw groeiende buik tijdens de zwangerschap. Dit wordt bereikt door implantatie van een weefsel expander, een balloninrichting onder de huid gezond. Het geleidelijk opgepompt met een zoutoplossing injecties over

een periode van enkele weken. In eerste instantie tonen de tekenen dunner worden van de huid, terwijl subdiacent huidweefsel laag verdunt als gevolg van druk van de opgeblazen ballon. Het lichaam ontwikkelt litteken reactie rond de ballon, voegt het aspect "te vol". Wanneer de huid is uitgegroeid tot de gewenste mate, wordt de ballon verwijderd samen met misvormde weefsel. Wordt verplaatst en gehecht huid die het defect.

Tissue zwelling - herstel

Na de operatie om de expander te implanteren, de meeste patiënten hervatten hun dagelijkse activiteiten binnen 2-3 dagen. Omdat de expander wordt geleidelijk gevuld, veel patiënten intamoina veranderen de gewichten in hun reguliere programma tot ontslag.


Untitled Document