Acne - foto's

Acne - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Acne - (puistjes, acne vulgaris, gemeenschappelijke acne) is niet alleen een probleem voor tieners, kunnen mensen beïnvloeden vanaf 10 jaar tot 40 jaar. Acne kan zich voordoen op de huid die een van de volgende: Whitehead, Mee-eters , Manden, puisten , cysten (diepe manden). Pus in de blaren.


Acne - oorzaken

Acne wordt veroorzaakt door overactiviteit van de talgklieren die vettige stoffen afscheiden op de huid.

Huidoppervlak heeft een heleboel kleine talgklieren net onder het oppervlak. Deze klieren produceren talg (natuurlijke olie) die ervoor zorgen dat de huid glad en soepel.

Poriën (gaatjes in de huid) kan de talg om de huid oppervlakte te bereiken. Haar groeit ook via deze poriën.

Talgklieren van mensen met acne zijn bijzonder gevoelig voor normale bloedspiegels van het hormoon testosteron, die van nature in zowel mannen als vrouwen.

Als u gevoelig bent voor acne, testosteron stimuleert de talgklieren te produceren talg. Tegelijkertijd, dode huidcellen, niet afkomstig uit goed en blocaza follikels.

De combinatie van deze twee effecten produceert een opeenhoping van bacteriën in de haarzakjes. Dit leidt tot mee-eters en wit.

Voor sommige mensen, is acne niet verder dan dat stadium.

Acne veroorzaken meestal een of meer van de volgende symptomen:

Acne - Behandeling

Acne behandeling moet rekening worden gehouden met het type van acne: retentie, inflammatoire of gemengd, en de intensiteit en zwaarte.
Terwijl milde acne / lokale debutante bij ernstige acne is zeer complex: vermindering van seborroe, de invoering van isotretinoïne of antibiotica oraal, microchirurgische behandeling, dermatologie, cosmetische behandeling, psychologische ondersteuning.