Acrodermatitis enteropathica - foto's

 

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Acrodermatitis enteropathica - is een zeldzame erfelijke aandoening tijdens de kindertijd die resulteert in het onvermogen om zink te absorberen voldoende hoeveelheden van in het dieet.

Iedereen heeft een tekort aan zink dan pote te ontwikkelen dezelfde symptomen van de ziekte.

Acrodermatitis enteropathica - oorzaken

Zaak triggers acrodermatitis enteropathie is een genetisch defect dat zink codeert voor een membraaneiwit dat dient om vast te leggen . enteropathie acrodermatitei symptomen enkele maanden na het stoppen van de borstvoeding na de geboorte. Dit heeft geleid tot talrijke veronderstellingen, met inbegrip van die moedermelk is een specifieke ligand voor zink in koemelk niet bezitten. Tekort aan zink kan te wijten zijn aan onvoldoende inname, malabsorbtiei, buitensporige verliezen of een combinatie van deze factoren.

Acrodermatitis enteropathie Symptomen zijn onder meer huidaandoeningen, haaruitval en diarree, rode huiduitslag, huid rond de nagel kan worden rood en gezwollen. Deze ziekte onbehandeld blijft, kan leiden tot de dood tijdens de kindertijd.

Acrodermatitis enteropathica - Behandeling

Zinksuppletie zonder volledige remissie bij erfelijke acrodermatitis enteropathie. Zink supplementen in de hoeveelheid van 30-150 mg per dag worden gebruikt door mensen met deze aandoening. Mensen met acrodermatitis enteropathie moeten worden gecontroleerd door een arts om ervoor te zorgen dat hun juiste zink supplementen en zink supplementen niet een tekort aan koper induceren.

Voedingsmiddelen rijk aan zink: oesters, rundvlees, lever, pompoenpitten, pecannoten, paranoten en