Alopecia Androgenetica - foto's

Alopecia Androgenetica - foto's

copyright:
wikimedia.org

Alopecia Androgenetica - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Alopecia Androgenetica - is een veel voorkomende aandoening haaruitval bij mannen en vrouwen .

Vijftig procent van de mannen van 50 jaar en 40% van de vrouwen met de menopauze hebben een zekere mate van alopecia androgenetica. Haaruitval is geleidelijk. Bij mannen met alopecia androgenetica, haarverlies optreedt in de fronto-temporale gebieden en de bovenkant van de hoofdhuid, afhankelijk van de ernst. Bij vrouwelijke patiënten alopecia androgenetica is meer diffuus en gelokaliseerde centroparietal, het voorhoofd is meestal intact in vrouwen.

Alopecia Androgenetica - oorzaken

Oorzaken kunnen zijn:

Lijst van tekens en symptomen genoemd in diverse bronnen voor alopecia androgenetica zijn de 3 onderstaande symptomen:

Alopecia Androgenetica - Behandeling

Behandeling is ofwel medische of chirurgical.Medicamentele bewezen dat ze geschikt zijn voor alopecia androgenetica zijn: minoxidil (Rogaine ®) en orale finasteride (Propecia ®). Minoxidil voor haargroei succes is aanvaardbaar voor ongeveer 10% van de mannen. Bij vrouwen, 50% show minimale haargroei haargroei en 13% gematigd. Behandeling is levenslang. Zeven procent van de patiënten kunnen enige irritatie (branderig gevoel, jeuk, roodheid) ten gevolge van minoxidil oplossing.

Permanente haartransplantatie in de achterkant en de zijkanten van haarverlies is een succesvolle procedure, maar meestal vereist, drie-vier zittingen meer dan twee jaar naar een gebied met voldoende dichtheid te vullen.