Alopecia - haaruitval - foto's

Alopecia - haaruitval - foto's

copyright:
wikimedia.org

Alopecia - haaruitval- foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Alopecia - haaruitval - meestal geleidelijk ontwikkelt en invloed op de hoofdhuid kan fragmentarisch worden diffuus of en kan ook worden aangemerkt als genezen of nonscarring.

Scarred alopecia (permanente haaruitval) als gevolg van de vernietiging van de haarfollikel, die de huid verzacht de, verwijder de folliculaire openingen. Nonscarring alopecia (tijdelijke haaruitval) schade die voortvloeit uit het haarzakje en bladeren vallen folliculaire openingen, zodat toekomstige haargroei.

Alopecia - haaruitval - oorzaken

Als gevolg van hormonale veranderingen, irritatie of beschadiging, enkel haarfollikels hebben een kortere groeifase en worden dunner, plus een verhoogd minder. Haar doorloopt een cyclus van groei en rust. Gedurende elke afzonderlijke varieert. Maar over het algemeen, de fase van de haargroei bekend als anagene, duurt doorgaans twee tot drie jaar. Gedurende deze tijd, je haar groeit slechts minder dan 1 centimeter per maand. In de rustfase wordt genoemd telogene. Deze fase duurt meestal drie tot vier maanden. Aan het einde van rustfase, het haar valt, en een nieuwe start om te groeien in zijn plaats. Zodra een haar valt de groei stadium begint opnieuw.

Voor de meeste mensen haaruitval is gewoonlijk 50 tot 100 haren per dag. Oorzaken van haaruitval kunnen divers als gevolg van de vergrijzing, als gevolg van genetische overerving, ziekten of medische behandelingen.

Alopecia - haaruitval - Behandeling

Chelios, permanent of tijdelijk, niet kan worden genezen. Maar voor haaruitval behandelingen beschikbaar zijn die helpen het haar groei te bevorderen of te verbergen haaruitval. Voor sommige types van alopecia, kan haar alleen te hervatten groei, zonder enige behandeling.