Atopische dermatitis - foto's

Atopische dermatitis - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Atopische dermatitis - is een veel voorkomende, vaak chronische (langdurige) huidziekte die de bevolking treft een groot percentage van de.

Bij veel patiënten, dermatitis is atopische in verband met andere atopische aandoeningen: astma, allergische rhinitis, urticaria, voedselallergie. Er is een erfelijke component aan deze ziekte.

Atopische dermatitis - oorzaken

De oorzaak van atopische dermatitis is niet bekend, maar de ziekte lijkt voort te komen uit een combinatie van factoride genetische (erfelijke) en omgevingsfactoren. Er lijkt een fundamentele overgevoeligheid en een neiging tot toename van jeuk. Er zijn aanwijzingen dat de ziekte wordt geassocieerd met andere zogenaamde atopische aandoeningen zoals hooi (seizoensgebonden allergieën) en astma, die veel mensen hebben eczeem. Daarnaast hebben veel kinderen het overwinnen van de symptomen van atopische dermatitis kan hooikoorts of astma te ontwikkelen. Hoewel een stoornis niet noodzakelijkerwijs een ander, kunnen zij worden gekoppeld, waardoor onderzoekers aanwijzingen te begrijpen atopische dermatitis.

Symptomen van de ziekte zijn huiduitslag en jeuk . Hoewel symptomen kunnen variëren van persoon ene naar de andere, de meest voorkomende symptomen zijn droge, jeukende, rode huid. Jeuk is het zegel van de ziekte. Getroffen delen van de huid onder de achterkant van de knieën, polsen, gezicht en handen. Minder vaak kunnen er scheuren achter de oren, en verschillende uitbarstingen elders in het lichaam.

Atopische dermatitis - Behandeling

Behandeling bestaat uit een partnerschap tussen arts en patiënt familieleden. De arts zal suggereren een behandelplan op basis van leeftijd van de patiënt, symptomen, en de algemene gezondheid. Patiënt en familieleden spelen een grote rol in het succes van de behandeling van plan als je de volgende instructies van uw arts.

Behandeling bestaat uit de toepassing van verzachtende, het vermijden van triggers en soms lokale corticosteroïden.