Cellulite - foto's

Cellulite - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Cellulite - De meeste vrouwen hebben cellulitis - vooral pielemai vet wordt weergegeven op de dijen, heupen en billen. Hoewel het niet een ernstige medische aandoening, kan cellulitis lelijk.

Cellulitis ziet eruit als hobbelige huid alveolitis. Het wordt soms beschreven als een huid als een kaas of sinaasappelhuid textuur. Cellulite variëren in ernst, kan milde gevallen alleen worden gezien als de huid wordt strak tussen zijn vingers.

Cellulite - oorzaken

Cellulite is niet een ernstige medische aandoening en de behandeling is niet nodig. In feite zijn veel artsen denken cellulitis een normale gebeurtenis. Echter, als u bezorgd bent over het uiterlijk van de huid, zie uw arts of een dermatoloog.

Cellulite wordt veroorzaakt door vezelig bindweefsel koorden die de spier die ten grondslag liggen van de huid komen. .
Factoren die kunnen verhogen uw kansen van cellulitis zijn onder meer:

Cellulite - Behandeling

Gewichtsverlies
Gewichtsverlies - door middel van gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging - is waarschijnlijk de meest gunstige behandeling van cellulitis. Voordelen van het gewichtsverlies beperkt zijn, echter, kan zelfs cellulitis minder zichtbaar door het verliezen van gewicht zijn, zal het niet geheel verdwijnen.

Lasers en radiofrequentie-systemen
Misschien wel de meest veelbelovende medische therapie is laser-en RF-systemen met behulp van een gecombineerd negatief tissue massage, radiofrequentie en infrarood licht om cellulitis te behandelen. Een ander systeem biedt tissue massage in combinatie met diodelaser energie. Beide systemen bieden verbeteringen aan, cellulitis na een reeks van verschillende behandelingen tweemaal per week. Resultaten kan tot zes maanden.

Liposuctie
Sommige mensen kunnen wenden tot liposuctie als een behandeling voor cellulitis. Tijdens liposuctie, chirurg plaatst een smalle buis onder de huid door middel van kleine incisies, en dan zuig vetcellen. Hoewel liposuctie kan uw lichaamsvorm, zal het niet verwijderen van cellulitis, en kan cellulitis verergeren terugkeren.