Dermatofibroma - foto's

Dermatofibroma - foto's

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Dermatofibroma - is een veel voorkomende cutane knobbeltje van onbekende etiologie die vaak meer voorkomt bij vrouwen. Dermatofibromul ontwikkelt gewoonlijk in de extremiteiten (vooral de onderbenen) en is meestal asymptomatisch, hoewel ze soms een grotere gevoeligheid en Puru zijn vrij zeldzaam deze gevallen.

Dermatofibroma - oorzaken

Dermatofibromului oorzaak is onbekend. Vanwege de aanhoudende aard is, is dermatofibromul waarschijnlijk beter geclassificeerd als een neoplastische proces dan als een reactief weefsel te veranderen. Een eruptieve dermatofibromaului studie suggereert dat er wellicht een genetische component

Dermatofibromul optreden bij patiënten van elke leeftijd, maar meestal in de adolescentie 20% van de letsels ontstaan ​​vóór 17 jaar. De laesie groeit langzaam en is een eenzame knobbeltje op de been. Misschien heb je een aantal blessures, maar slechts zelden zijn meerdere. Deze variant wordt gezien in de context van meerdere auto-immuunziekten zoals lupus erythematosus, een HIV-infectie, leukemie. Regressie lichte

klinische verbetering werd gemeld met de ziekte van de stof. Patiënten kunnen beschrijven een mol neemt een ongewone litteken.

Karakteristiek Dermatofibroamele zijn asymptomatisch, maar vaak beschrijven de pijn en jeuk. Voorgedaan, zijn de meest pijnlijke huid tumoren.

Dermatofibroma - Behandeling

Geen behandeling is meestal nodig voor dermatofibroma. Ervoor te zorgen dat de laesie benigne is eenvoudig kan worden aangegeven. In de gevallen dat de moeite cosmetische kan S intralesionale injectie met corticosteroïden, of volledige verwijdering, met inbegrip van onderhuids vet te kiezen.