Ecthyma - foto's

Ecthyma - foto's

copyright:
uihealthcare.org

 

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Ecthyma - is een huidinfectie vergelijkbaar met impetigo, vaak "diepe impetigo" omdat het voorkomt diep in de huid, een ulceratieve pyoderma van de huid veroorzaakt door bèta-hemolytische streptokokken groep A.

Ecthyma - oorzaken

Ecthyma wordt meestal veroorzaakt door Streptococcus bacteriën. Soms, Staphylococcus bacteriën de oorzaak van deze huidinfectie.

Infectie kan beginnen in de huid die gewond is geraakt als gevolg van krassen of insectenbeten en vaak ontwikkelt in de benen.

Het belangrijkste symptoom is een pijnlijke lagere ectima een rode rand, die kan worden gevuld met pus. Het doet zich meestal voor op de benen bij kinderen, diabetici, ouderen. Zijn debuut als een blaasje of puist op een ontstoken gebied van de huid die is diep in de dermis met ulceratie en crustificare. Grijs-gele korst is dik en taai korst van de vergeleken impetigo .

Ecthyma - Behandeling

In het algemeen, artsen voorschrijven orale antibiotica. De eerste gevallen kunnen worden behandeld met lokale medicijnen, terwijl meer geavanceerde vormen kunnen eisen antibiotica gegeven via een ader (intraveneus antibiotica).

Uw arts kan aanbevelen schrobben met antiseptische zeep of peroxide om het herstel te versnellen.