Eczeem - foto's

Eczeem - source:dermnet.com
   

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Eczeem - is een algemene term voor verschillende typen van huidontsteking, ook bekend als dermatitis. De meest voorkomende vorm van eczeem is atopische dermatitis (sommige mensen gebruiken deze twee termen door elkaar).

Echter, er zijn veel verschillende vormen van eczeem. Eczeem kan leeftijd van invloed zijn mensen van alle, al komt het meest frequent bij zuigelingen, ongeveer 85% van de mensen heeft een beginleeftijd vóór 5 jaar.

Eczeem - oorzaken

Artsen weten niet de exacte oorzaak van eczeem is een huidafwijking die zijn functie als een barrière, eventueel gecombineerd met een abnormale functie van het immuunsysteem aantast wordt verondersteld om een ​​van de belangrijke factoren.

Sommige vormen van eczeem kan worden veroorzaakt door stoffen die in contact komen met de huid, zoals zeep, cosmetica, kleding, schoonmaakmiddelen, sieraden of zweet. Milieu-allergenen (stoffen die allergische reacties veroorzaken) kan ook leiden tot uitbraken van eczeem. Veranderingen in temperatuur of luchtvochtigheid, of als gevolg van psychische stress kan leiden tot uitbraken van eczeem bij sommige mensen.

Eczeem is rode huid symptomen, eten of brandwonden, hoewel het uiterlijk van eczeem varieert van persoon tot persoon en varieert afhankelijk van de bijzondere vorm van eczeem. Jeuk intens is, in het algemeen het eerste symptoom de meeste mensen met eczeem. Soms kan leiden tot eczeem blaren en zweren, maar kan ook leiden tot droge en schilferige huid.

Hoewel elke regio van het lichaam kan worden beïnvloed door eczeem, bij kinderen en volwassenen, eczeem treedt meestal op het gezicht, hals, en de binnenkant van de ellebogen, knieën en enkels. Bij zuigelingen, eczeem treedt meestal op het voorhoofd, de wangen, onderarmen, benen, hoofdhuid en nek.

Eczeem kan zich soms voordoen als een korte reactie dat alleen leidt tot symptomen voor een paar uur of dagen, maar in andere gevallen, symptomen kunnen langer aanhouden, worden ze aangeduid als chronische dermatitis

Eczeem - Behandeling

Doelstellingen voor de behandeling van eczeem zijn jeuk, ontsteking en verergering te voorkomen. Behandeling van eczeem kan zowel sprake zijn levensstijl en drugsgebruik. Behandeling is altijd een individuele leeftijd, algemene gezondheidstoestand en het type en de ernst van de ziekte.

Het houden van de huid goed gehydrateerd door het aanbrengen van crèmes of zalven (met een laag water en hoge olie-inhoud) en het vermijden van over - baden.