Erysipelas - foto's

 

copyright:
wikimedia.org

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Erysipelas - is een oppervlakkige vorm van cellulitis, een potentieel ernstige bacteriële infectie die de huid van invloed op de.

Erysipelas meest vaak van invloed op kinderen en ouderen, maar kan invloed hebben op elke leeftijdsgroep. Risicofactoren zijn vergelijkbaar met die voor andere vormen van cellulitis. Echter, in tegenstelling tot cellulitis, erysipelas bijna alle infecties veroorzaakt door groep A beta-hemolytische streptokokken

Erysipelas - oorzaken

belangrijkste oorzaak van erysipelas is het resultaat:

Tekenen en symptomen treden meestal plotseling steeg, begin gaat vaak gepaard met koorts en koude rillingen. Aangetaste huid onderscheidt zich van andere vormen van cellulitis door een goed gedefinieerde lijn, aangetaste huid is rood, gezwollen en kuiltjes kan prima (als een sinaasappelschil). Het kan zijn blaren. Bloeden in de huid kan veroorzaken purpura (paarse vlek).

Erysipelas - Behandeling

De meeste bacteriën die erysipelas streptokok gevoelig voor penicilline, die oraal of intraveneus, afhankelijk van de ernst van de patiënt toegediend doet. Erythromycine kan worden gebruikt als een alternatief voor patiënten die allergisch zijn voor penicilline. Behandeling is meestal 10-14 dagen. Er mag geen littekens worden.