Erytrodermie - exfoliatieve dermatitis - foto's

Erytrodermie - exfoliatieve dermatitis - foto's

copyright:
medscape.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Erytrodermie - exfoliatieve dermatitis - Is een inflammatoire huidaandoening gekenmerkt door erytheem en schilferende huid oppervlak.

Erytrodermie - exfoliatieve dermatitis - oorzaken

De oorzaken zijn en meerdere bola pote deze achtergrond leidt tot verslechtering van de ziekte, zoals lupus erythematosus, atopische dermatitis, contact dermatitis, pemphigus, psoriasis, etc.Pacientii ziekenhuisopname noodzakelijk zijn, vooral degenen die hebben pediatrische koorts, hypotensie en toxische shock. Het houdt de huid gehydrateerd, te voorkomen krassen, uitlokkende factoren, topische steroïden om stoornissen en te behandelen. Erytrodermie resistent is tegen therapie, want als het fonds niet is behandeld. De evolutie wordt gekenmerkt door meerdere exacerbaties en corticosteroïden nodig is.

De oorzaken van erythroderma - exfoliatieve dermatitis zijn:

Symptomen eritrodermiei

Eritrodermiea begint soms heel plotseling en explosief. Of soms, het zich langzaam ontwikkelt, nadat een persoon had een huidziekte die geleidelijk verergert de loop der tijd. Het gehele oppervlak van de huid wordt rood, schilferig, verdikt, en soms de korst. Een persoon met erythroderma kan:

Erytrodermie - exfoliatieve dermatitis - Behandeling

Behandeling van erythroderma kunnen omvatten:

Er zijn enkele bijwerkingen voor de behandeling van erytrodermie, waaronder antibiotica, kan maagklachten, diarree en allergische reacties veroorzaken