Impetigo - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Impetigo - is een infectie van het huidoppervlak. Impetigo komt vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen.

Impetigo - oorzaken

De oorzaak van de ziekte wordt veroorzaakt door Staphylococcus en Streptococcus. Symptomen zijn:

- Niet-bulleuze impetigo: dit is een veel voorkomende vorm, veroorzaakt door Staphylococcus en Streptococcus bacteriën toevoeging. Verschijnt als kleine blaasjes of korstjes, die vervolgens zijn geel of honingkleurige korsten. Het begint vaak rond de neus en het gezicht, maar kan ook invloed hebben op de armen en benen. Ofwel kan de buurt geworden gezwollen klieren.

- Bulleuze impetigo: dit wordt veroorzaakt door bacteriën die een toxine dat een kloof tussen de bovenste laag (opperhuid) en lagere niveaus van de huid vormen een blaar oorzaken te produceren. (De medische term voor blister is bulla) blaren kunnen optreden op verschillende gebieden van de huid, vooral de billen, hoewel deze blaasjes zijn kwetsbaar en rood.

Impetigo is besmettelijk, vooral in direct contact met iemand die heeft, soms kan het nemen van handdoeken, speelgoed, kleding of huishoudelijke artikelen. Als je eenmaal begint, impetigo, vaak uitstrekt tot andere delen van het lichaam. Dit is vrij gebruikelijk bij kinderen.

Impetigo - Behandeling

Impetigo is een ernstige ziekte is gemakkelijk te behandelen, het kan genezen en droog op zichzelf. Lichte gevallen kunnen worden behandeld door zachte reiniging, het verwijderen van korstjes, en het toepassen van antibiotische zalf mupirocine (Bactroban). Meer ernstige of wijdverbreid zijn, vooral bulleuze impetigo, orale medicatie kunnen antibiotica nodig impetigo.