Leukoplakia - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Leukoplakia - een plaat (spat) witte of grijze kleur die zich ontwikkelt op de tong, in de wang of tandvlees. Leukoplakia patches kan zich ook ontwikkelen op het vrouwelijke genitale gebied, maar de reden hiervoor is onbekend.

Leukoplakia - oorzaken

Wat zijn de oorzaken zijn: chemisch - zoals roken - de belangrijkste factor in de lokale mechanische Slecht gebit, onvoldoende mondhygiëne, besmettelijke humaan papillomavirus, en de intrinsieke factoren, genetische aanleg is op dit moment algemeen aanvaard.

De aanwezigheid van wit of grijs gekleurde vlekken op de tong, het tandvlees, het dak van de mond, wangen of in de mond kan een teken zijn van leukoplakie worden. Vlekken kunnen langzaam worden ontwikkeld in weken of maanden duren en worden dik, iets verhoogd, en kan eindelijk een ruwe textuur. Het is meestal pijnloos, maar kunnen gevoelig zijn voor aanraking, hitte, kruidige voedingsmiddelen, of andere irritatie.

Leukoplakia - Behandeling

Behandeling van leukoplakie, indien nodig, omvat het verwijderen van de bron van irritatie. Bijvoorbeeld, als de leukoplakia wordt veroorzaakt door een tand of een onregelmatig oppervlak op een prothese. Als leukoplakie wordt veroorzaakt door roken, zal u gevraagd worden te verminderen of te roken of het gebruik van andere tabaksproducten te stoppen.

Medische behandeling bestaat uit: elektrocoagulatie, cryotherapie, lasertherapie of chirurgische excisie.