Lichen sclerosus - foto's

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Lichen sclerosus - is een pijnlijke aandoening die de anus van invloed op de huid, meestal, vulva of penis en.

Lichen sclerosus - oorzaken

Artsen weten niet de exacte oorzaak van lichen sclerosus. Sommige artsen zijn van mening dat een te actieve immuunsysteem en hormonale problemen kunnen rol spelen. Het is ook van mening dat mensen erven de waarschijnlijkheid van het hebben van de ziekte. Soms, korstmossen sclera verschijnt op de huid die is beschadigd of littekens van een aantal andere eerdere verwondingen.

Lichen sclera is niet besmettelijk (niet genomen van de ene persoon naar de andere persoon).

Sinds het begin van de ziekte, witte vlekken op de huid. De vlekken zijn meestal glanzend en glad. Later, de vlekken groter worden patches. Vlekken op de huid wordt dunner en verdroogt. Als de ziekte een mild geval kan geen sprake zijn van symptomen.

Andere symptomen zijn:

Lichen sclerosus - Behandeling

Als u patches (vlekken) op de armen of bovenlichaam, meestal geen behandeling nodig is zullen ze verdwijnen in de tijd.

Lichen sclera genitale huid moet worden behandeld. Zelfs als het niet pijnlijk. Dit kan problemen veroorzaken met het plassen of tijdens de geslachtsgemeenschap. Er is ook een zeer kleine kans op het ontwikkelen van huidkanker.

Chirurgie is meestal een goede optie voor mannen. Besnijdenis (het verwijderen van de voorhuid van de penis) is het meest gebruikte behandeling voor mannen met lichen sclerosus. De ziekte meestal niet terug te komen. Chirurgie is meestal niet een goede optie voor vrouwen. Wanneer lichen sclerosus patches worden verwijderd uit de genitaliën van vrouwen en meisjes meestal kwam terug geretourneerd. Behandeling omvat ook het gebruik van zeer sterke cortisone crème of zalf voor de huid.