Lipoom - foto's

Lipoom - foto's

copyright:
2.bp.blogspot.com

"Vertaald door Google Translator
Excuses voor het fouten van de taal"

Lipoom - Is de zwelling of een knobbeltje dat bestaat uit vet cellen / adipocyten. Dat is goedaardige lipomen door de natuur is goedaardig en langzaam groeiende.

Weefsel in het onderhuidse weefsel lipomen het algemeen onder de huid of gewoon zelden ontwikkelen spier. Can Can REACH ontwikkelen grote lipomen en nog veel meer tegelijk. Onderdelen vaak aangetast door de meeste lipomen zijn rug, nek, schouders of armen.

Lipoom - oorzaken

Sommige Oorzaken van lipomen optreden bij mensen onbekend is, kon een reden zijn een familiegeschiedenis. Het was de kans van That nam nota van het lipoom is groter als een ouder of een lipoom heeft gehad. Lipomen optreden in het subcutane weefsel van CAN heeft geleden trauma of letsel.

Symptomen - meestal onder de huid gevormd meer knobbeltjes. Lipomen is langzaam groeiende, en ze merken ons voor mei Go Zelfs jaar. Lipomen moeten een zeer kleine en grote knobbeltjes te bereiken. Touch / druk lipomen WAAR is verhuisd naar de druk is gemakkelijk aan te brengen. Lipoom doet meestal raakte een opmerking, indien kan worden Hurt hoe pijnlijk of als het ontwikkeld rond de organen kunnen pijn heeft

door druk op zenuwen veroorzaakt, en andere ingewikkelde.

Lipoom - Behandeling

Geen behandeling nodig GeneRally lipomen. Verwijder alleen pijn veroorzaakt en die toenemen Thos lipomen te snel. Groter bereik veroorzaken ongemak of cosmetische problemen verwijderen van lipomen. Het eerste wat je doet is de behoefte aan om te bepalen of een arts is niet zo kanker goedaardig is, dan zijn er verschillende opties zijn operatieve verwijdering Dat lipomen, liposuctie, of door injectie van steroïden voorbereidingen leiden tot een vermindering van lipomen verwijderd maar kan niet ze volledig.